VI ÄR MED DIG

NÄR DET ÄR RÄTT ÄR DET LÄTT

Med Clerk blir det enkelt att driva bolag. Vi låter digitala verktyg och automatiserade flöden snabba upp din ekonomihantering.

Men vi tror inte datorer och algoritmer är hela lösningen. Vi vet att hur viktigt det är att ha någon att ringa och ställa frågor till. Därför vill vi ha en personlig relation till alla våra kunder. Ni är våra kollegor och vi vill förenkla din vardag så att du kan fokusera på det du kan bäst – och vill mest.

Våra tjänster

Rådgivning

Hos oss på Clerk kommer du alltid att vara en kollega – en affärspartner. Om du ger oss uppdraget att sköta ditt bolags ekonomi kommer vi att förvalta förtroendet. Clerk drivs av entreprenörer för entreprenörer och vår ekonomiska rådgivning grundar sig på gedigna praktiska och teoretiska kunskaper i företagsutveckling, strategi, skatterådgivning och kapitalförvaltning. Vi har dessutom tillgång till ett stort nätverk av experter som gärna fyller i om vi inte har svar på dina frågor.

Bokföring

Clerk tar hand om din bokföring och ser till så att din administration stämmer. Vi finns ett telefonsamtal eller mejl bort om du har en fråga eller vill bolla något. Du kan ägna din tid åt att fokusera på din kärnverksamhet.

Löneadministration

Att betala lön är kul, men alla tycker inte att administrationen är det. Då kan Clerk blir din löneadministratör. Vi administrerar hela ditt företagets löner, varje månad.

Bokslut

Vi gör din årsredovisning och hjälper dig med allt som har med årsbokslutet att göra – du kan blicka framåt mot det nya verksamhetsåret. Vi ger dig råd om eventuella bokslutstransaktioner, som eventuella avskrivningar eller periodiseringar.

Deklarationer

Vi håller koll på datum och sköter all rapportering till Skatteverket.

Kontakta en av oss